Apa teknologi Writable Surface saka LONBEST LCD Blackboard?

t_1
t_2

Layar nulis kasusun saka telung lapisan, lapisan ndhuwur yaiku film transparan PET karo lapisan konduktif ITO ing sisih siji, lapisan tengah iku lapisan komposit karo kristal cair, lan lapisan ngisor yaiku film ireng PET sing ora transparan karo lapisan konduktif ITO sisih. Monomer polimerisasi sing larut ing sistem kristal cair bisa kanthi cepet nyambung menyang jaringan polimer lan sistem kristal cair bisa mbentuk struktur multi-domain kanthi radiasi gabungan sinar ultraviolet lan cahya infra merah kanthi wektu lan intensitas tartamtu. Layar nulis nggawe kristal cair dadi tekstur pesawat liwat sentuhan tekanan kanggo nampilake tulisan lan dadi tekstur nematik liwat voltase sing ditrapake, lan banjur dadi fokus-konkreto kanggo mbusak tulisan ing layar.

Napa kita ngembangake blackboard LCD? Apa mupangate kanggo pangguna pungkasan?

Papan tulis tradisional adhedhasar nulis kapur ngasilake akeh bledug sajrone nulis lan ngusap, sing mbebayani kesehatan guru lan siswa. Nulis ing papan putih nggunakake akeh pet marker sing mambu wangi sing jengkel. Nyawang peralatan tampilan elektronik (panel datar, panel tutul LCD, papan putih elektronik, lsp) suwe-suwe bakal nyebabake lemes visual lan ngrusak paningalan siswa. Papan Tulis LCD LONBEST ngatasi masalah polusi debu kanthi sampurna. Sampeyan bisa nulis nganggo obyek sing angel ing papan, uga kuku.

Prinsip tampilan papan tulis E adhedhasar refleksi cahya eksternal, ora ana radiasi elektromagnetik; mripat ora kesel, ora nesu babar pisan. Tandha nulis ing papan katon saka jarak 30 meter amarga rasio kontras sing dhuwur. Sudut visual sing amba banget cetha bisa dideleng saka sudhut kamar. Tombol mbusak sing bisa ngilangi manual kanggo ngirit wektu. Kajaba iku, pambusakan parsial uga kasedhiya. Saben titik ing papan bisa dihapus bola-bali kanthi 100.000 kali. Kanthi nyimpen cepet lan transmisi sinkronisasi, tulisan kasebut bisa digawe lan disimpen kanthi otomatis ing piranti kayata ponsel, laptop, nyedhiyakake cathetan elektronik sing gampang kanggo mriksa kapan wae lan ing ngendi wae.

t_3

Kepiye carane ngontrol kualitas produk?

1

Lingkungan produksi bebas bledug

2

Uji atos bahan baku film

3

Tes resistensi lembar materi mentah film

4

Tes lembab kanggo produk semi-produksi

5

Tes lingkungan ekstrem

6

Tes kanggo nglawan permukaan papan

7

Tes simulasi turbulensi transportasi

8

Tes kualitas produk rampung

Apa paten sing ana ing blackboard LCD?

Paten Sedunia Gunakake Terbatas: 52 & Paten Sedunia Diowahi: 23

Paten

Negara Terapan

Nomer Paten

LIQUID KRYSTAL WRITING FILM, METHOD, MULTI-VOLTAGE OUTPUT CIRCUIT lan POSITIONING SISTEM CAPABLE OF PARTAS ERASURE

Australia

AU2019236746

Kanada

CA3057909

Amerika Serikat

US16492689

【明 名称】 【

Jepang

JP2019-564923

Korea

KR10-2019-7034181

【발명 의 명칭】 부분 삭제 가 가능한 액정 라이팅 필름, ​​부분 삭제 방법, 다중 전압 출력 회 로 및 위치 결정 시스템

Organisasi Paten Eropa (EPO)

EP19786258.4

Dewan Kerja Sama Teluk (GCC)

2019137675

c

dianPaten ditrapake kalebu 53 negara

Kanada, Amerika Serikat, Jepang, Korea Kidul, Australia.
Organisasi Paten Eropa (EPO): Albania, Austria, Belgium, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finland, Prancis, Jerman, Yunani, Hongaria, Islandia, Irlandia, Italia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg , Malta, Monaco, Mantan Republik Yugoslavia saka Makedonia, Walanda, Norwegia, Polandia, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slowakia, Slovenia, Spanyol, Swedia, Swiss, Turkey, Inggris, Bosnia lan Herzegovina, Montenegro, Maroko. Republik Moldova.
Swiss lan Liechtenstein.
Dewan Kerja Sama Teluk (GCC): Uni Emirat Arab, Oman, Bahrain, Qatar, Kuwait, Arab Saudi.

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs