Saiki, Papan Penulis LCD ing pasar ana kabeh klik siji, ora ana penghapusan sebagian, sing dadi alangan teknologi ing saindenging jagad. Fungsi pambusakan sebagian sing dikembangake dening perusahaan kita ngrampungake pengalaman sing padha karo nulis papan tulis tradisional lan ngilangi, lan bisa memenuhi syarat ngajar lan nulis.

 Teknologi:

Lumahing layar dipérang dadi garis horisontal lan vertikal sing ora bisa diétung kanthi teknologi etsa. Sawise voltase ditrapake ing baris apa wae, kolom listrik sing padha karo layar nulis siji-klik-erasure bakal dibentuk ing kothak ing persimpangan garis kasebut, sing nyebabake owah-owahan konfigurasi kristal cair ing kothak kasebut. Ing wektu sing padha, teknologi Infrared bakal diadopsi kanggo ngetung ukuran lan posisi pambuasan tiruan, kanthi voltase sing ditrapake ing wilayah sing padha ing layar iki, busak kothak kasebut diwujudake.

Kita minangka perusahaan pertama sing wis ngilangi sebagean ing papan tulis LCD ing saindenging jagad, lan kita duwe paten kanggo penemuan iki.

 Cara nggunakake:

Selehake pambusakan khusus kanggo nulis ing papan kasebut, lan putus pambusuk kanthi alon kanggo ngilangi pambuwang otomatis ing wilayah kasebut.

p

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs