• LONBEST LCD Sliding Blackboard dikenalake menyang laboratorium kimia lan laboratorium fisika Sekolah Jinan Licheng Wanxiang Xintian. Minangka fitur khas papan hitam LCD kita, bebas bledug wis mesthi konsisten karo panjaluk laboratorium bledug lan supaya ruangan luwih resik tinimbang sadurunge.

    case1

    Sutradara sekolah kasebut ngomongake LCDboard LCD LONBEST. Dheweke yakin manawa kesehatan guru lan siswa dijamin kanthi nyegah polusi bledug saka kotoran. Cocog banget kanggo mbusak tulisan tangan ing papan kanthi mencet tombol siji. Dheweke ora bakal keganggu bledug lan ngilangake papan ireng.

    case2
  • Iki minangka kelas saka Sekolah Menengah Tinggi Afiliasi Universitas Jinan Changqing. Guru matematika nulis ing papan hitam LCDBBEST. Panel datar interaktif ana ing tengah kanggo cocog karo blackboard. Debu-bledug lan siji fungsi mbusak tombol supaya bisa nyegah polusi bledug. Paningalan siswa dijamin amarga tulisan tangan ijo lan fitur non-radiasi. Siswa ing mburi kelas uga bisa ndeleng kanthi tulisan tangan kanthi jelas.

    Umpan balik saka guru: Guru ing sekolah nuduhake manawa guru asring watuk amarga bledug sing disebabake nalika nulis lan ngusap. Lan para siswa uga keganggu bledug, utamane sing ana ing ngarep, sing asring nganggu guru lan siswa. Papan hitam LCD LONBEST nggawe lingkungan resik lan bledug kanggo guru lan siswa. Kajaba iku, pucuk saben stroke bisa ditampilake kaya kaligrafi.

    case3
    case5
    case4
    case6
  • Papan tulis LCD LONBEST ngganti papan kapur tradisional lan papan putih, nyedhiyakake papan piwulang sing resik lan sehat kanggo Sekolah Internasional Panama lan ngewangi para guru lan siswa supaya bisa nambah efisiensi mulang.

    case7

    Debu-bledug lan siji fungsi mbusak tombol supaya bisa nyegah polusi bledug. Paningalan siswa dijamin amarga tulisan tangan ijo lan fitur non-radiasi. Siswa ing mburi kelas uga bisa ndeleng kanthi tulisan tangan kanthi jelas.

    case8
  • Iki minangka kelas Cina Sekolah Tinggi Tai'an Zhiyuan. Gurune wis nulis ringkesan teks ing papan ireng LCDBBEST supaya siswa bisa maca crita miturut petunjuk ing papan tulis. Sudut pandang sing jembar banget ndadekake para siswa ing mburi bisa ndeleng tulisan tangan kanthi jelas. Apa maneh, warna ijo bisa narik kawigaten para siswa lan uga nglindhungi mata.

    case9

    Umpan balik saka guru: Salah sawijining guru ing sekolah nuduhake manawa wong tuwa banget puas karo papan hitam LCDBBEST. Bocah-bocah seneng banget nalika duwe kelas lan padha seneng nyerat ing papan tulis nalika istirahat, amarga iki pancen anyar kanggo dheweke lan kabeh pengin nyoba. Ndhuwur kabeh, fungsi busung siji uga nambah efisiensi piwulang. Fungsi kasebut ngatasi masalah kanggo ngusir papan tulis kanggo bocah sing luwih murah.

    case10
  • Iki showroom partner kita ing Thailand. Iki mulihake skenario nyata ing kantor bisnis. Papan luncur LCD bisa digunakake ing ruangan konferensi kanthi udakara 10 wong. Kantor cilik sing ana 4-5 wong bisa milih papan tulis LCD (52 '' / 66 '' / 60 '').

    case11

    Papan nulis LCD bisa dipasang ing tembok utawa dipasang ing kurungan alih. Pangguna ora bakal wedi kelangan spidol utawa kapur maneh, amarga bisa nulis nganggo kuku utawa obyek sing atos kanthi atose moderat. Ora butuh barang babar pisan, ngirit dhuwit.

    case13
  • Kantor pusat perusahaan ing Jinan, uga nggawe cabang ing Shenzhen, welcome kanggo ngunjungi.

    case14
    case16
    case15
    case17
  • LCD Blackboard kita ngganti papan kapur, rampung ngilangi polusi bledug, lan nglindhungi kesehatan guru lan siswa.

    case19
    case20

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs