• Ing wulan Desember 2019, Kantor Perumahan intelektual Negara ngumumake dhaptar "Perusahaan Superior Harta Intelek Nasional" lan LONBEST Group sukses dipilih ing antarane dheweke kanggo kemampuan inovasi lan mekanisme manajemen properti intelektual sing apik.
    Judhul iki menehi tandha yen Grup Grup wis tekan tahap anyar ing inovasi teknologi lan pangembangan properti intelektual. Saiki Grup LONBEST duwe luwih saka 80 hak kekayaan intelektual sing sah. Luwih saka 20 paten panemuan liyane isih ana ing proses aplikasi. Produk teknologi tinggi paling anyar, "LCD Writing Blackboard", wis entuk judhul "Produk Penghargaan Emas" ing Pameran Peralatan Pendidikan Nasional kaping 72. LONBEST Group wis nggayuh kekiyatan ilmiah lan teknologi sing kuwat lan njejegake landasan dhasar sing kuat kanggo pangembangan kecepatan kanthi kecepatan.

    news1
  • Kanthi panuntun dhumateng Pusat Nasional Program Pengembangan Sekolah Menteri Pendidikan, Lembaga Penelitian Sekolah Masa Depan milih para ahli ing bidang sing gegandhengan kanggo mbentuk klompok ahli kanggo ngevaluasi Papan Tulis LCD LONBEST Ing tanggal 3 April 2020. 

    Sawise rapat evaluasi lan demonstrasi, Papan Tulis LCD LONBEST diakoni minangka prestasi riset sing signifikan ing "Rencana Riset lan Eksperimen kanggo Sekolah Future" ing taun 2020 kanthi konsep desain ilmiah. LONBEST LCD Blackboard entuk nulis tanpa bledug, perawatan mata, energi, transmisi data cerdas, mbusak sebagean tanpa ngganti kabiasaan nulis tradisional. Iki wis ditrapake ing akeh sekolah dhasar lan sekunder kanthi asil sing apik banget ing omah lan ing luar negeri.

    news2

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs