• 2020 ISE dianakake ing Amsterdam wiwit tanggal 11 nganti 14 Februari. Minangka pameran paling profesional ing Eropa kanggo peralatan audio-visual lan teknologi integrasi sistem informasi (wiwit saiki, ISE), nganti saiki, minangka industri profesional paling sukses lan paling gedhe- pameran sudhut ing Eropah.

    ISE minangka pameran taunan, sing dianakake dening internasional Infocomm, ing RAI Amsterdam, Walanda.

    new1
    new2

    Perusahaan kita nampilake papan tulis LCD kanthi fitur-fitur anyar, penghapusan separa lan fungsi transmisi & panyimpenan, akeh distrubitor sing ujar banget babagan produk kita, sing uga narik akeh pameran sing nggawe Screenshot Tutul All-In-One kanggo ngalami lan negosiasi kerjasama.

    new3
    new4
  • Abstrak: Pameran Peralatan Pendidikan kaping 77 dianakake ing Pusat Pameran Internasional Qingdao tanggal 12, Oktober, 2019. Papan tulis LCD produk anyar, solusi kelas cerdas, lan PC All-in-one narik akeh profesional industri.

    new5
    new6

    Dikenal manawa Pameran Peralatan Pariwara China minangka platform paling gedhe kanggo tampilan lan komunikasi, lan dadi lantera pasar uga ana. Papan tulis LCD LONBEST entuk terobosan anyar kanthi mbusak siji tombol, busak parsial, transmisi sinkronis lan fungsi hemat. Produk anyar kasebut uga entuk pangenalan dening para distributor, guru, wong tuwa lan profesional industri pendhidhikan.

    new7
    edf
  • Tanggal 9-11 Oktober 2019, World DIDAC Asia dadi tuan rumah ing Bangkok, Thailand. Sajrone sepuluh taun kepungkur, pameran kasebut tuwuh dadi pameran landasan industri alat bantu mengajar ing Asia Tenggara. Iki misuwur amarga pamirsa profesional lan kualitas tinggi. Iki nduweni reputasi apik ing para peserta pameran Cina. Pameran iki dianakake saben taun lan dadi platform sing penting banget kanggo perusahaan kanggo mbukak pasar Thailand.

    new9
    new9

    Kita tekan persetujuan kerjasama karo mitra - Starcast, kanggo ngrancang bebarengan lan rawuh ing pameran kasebut, kanthi fokus ing papan tulis LCD, nggawe skema piwulang cerdas. Narik akeh pimpinan sekolah lan guru kanggo ngrasakake. Konsep kesehatan sing bebas debu lan lingkungan kanggo njaga pengalaman nulis asline, diakoni dening para pimpinan lan para guru, lan menehi akeh saran-saran konstruktif.

    new11
    new12

    Lan kita uga narik kawigaten para peserta pameran saka Prancis, Korea Selatan lan Spanyol, sing uga ngomong babagan produke. Antarane, pameran Prancis lan Korea Kidul kanthi jelas nyatakake yen bakal nuduhake produk kita ing pameran peralatan pendidikan Prancis ing wulan sabanjure, lan awal entuk kerjasama.

  • Ekspo Solusi ITP pendidikan wis digayuh tanggal 19-21 Juni 2019, ing Tokyo, EDIX minangka pameran paling gedhe lan paling penting kanggo peralatan pendidikan ing Jepang, dadi kesempatan sing apik kanggo promosi negosiasi lan kerjasama, ngenalake produk lan layanan anyar. .

    new13
    new14

    Kita diundang kanggo melu pameran iki, lan nuduhake produk anyar - Papan tulis LCD, fitur-fitur anyar: tanpa debu, ora ana pena, ijo lan resik, perawatan mata, ramah lingkungan, lsp. pelanggan

    new15
    new16

    Akeh distributor kasengsem ing papan tulis LCD, banget optimis kanggo prospek pasar.

  • Abstract: Papan hitam LCDBBEST dirating minangka "Product Award Golden" ing Pameran Peralatan Pengajaran 76 (26-28-28 April, 2019) lan entuk popularitas gedhe ing antarane para klien.

    new17
    new18

    Temuan babagan kecepetan remaja dening Komisi Kesehatan Nasional nuduhake manawa tingkat pandhita remaja yaiku 53,6% ing taun 2018. Masalah kesehatan penglihatan ditrapake kanthi serius dening wong tuwa, sekolah lan masarakat. Ing kasus iki, produk "eyesight care" populer, lan blackboard LCD LONBEST didhaptar ing antarane.

    new19
    new20

    Ora padha karo tampilan LCD, papan tulis LCD LONBEST nggunakake teknologi non-backlight kanggo nggambarake tulisan tangan kanthi cahya alami. Bebas bledug, ora radiasi, ora butuh lambung / spidol /, perawatan mata, mbusak sebagean iku kaluwihan saka papan tulis liyane. Meh 30 distributor lokal saka China dadi mitra LONBEST.

  • Abstrak: Pameran Peralatan Pendidikan Beijing kaping 30 sukses dianakake ing Pusat Konvensi Nasional wiwit tanggal 6-8, Maret, 2019.

    new21
    new22

    LONBEST wis digawe kanggo riset lan pangembangan papan tulis LCD sajrone pirang-pirang taun. Wiwit produksi massal sukses ing siji papan kunci LCD mbusak taun kepungkur, LONBEST entuk fungsi pambusakan parsial kanggo nambah pengalaman nulis. Minangka papan tulis LCD sing sebagean unik ing pasar global, mula saya akeh mitra kanggo grup LONBEST.

    new23
    new24

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs