P1

 Ramah lingkungan, Ijo lan Resik

Pencet siji tombol kanggo mbusak kabeh tulisan; nulis nganggo stylus sing dilengkapi; ora perlu marker / chalks / pen.

 Perawatan Mripat

Tulisan tulisan sing cetha; nggambarake dening cahya alam; katon ing 30 meter; sudhut ndeleng ekstra.

P2
P3

 Teknologi Tampilan Non-latar

Ora padha karo teknologi lampu layar ing layar LCD, papan tulis LCD nuduhake tulisan tangan kanthi sinar alami, ora ana sing mbebayani lan radiasi.

  Efisiensi Tinggi & Keamanan Informasi

Pencet siji tombol kanggo mbusak; ngirit wektu lan efisien; Informasi rahasia ora bisa ditelusuri utawa disimpen, cocog kanggo kantor bank utawa institusi apa sing njaluk kerahasiaan.

P4

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs