c1

 Ora Digunakake

 Nulis sensitif tekanan; pengalaman nulis nyata; nggawe tulisan beda banget.

 Ora perlu pen & marker & kapur; obyek apa wae sing bisa digunakake minangka piranti nulis, sanajan kuku.

 Ijo & Sehat

 Ramah lingkungan; bledug; ora ana polusi mambu; ora ana kekacoan; ijo lan resik; apik kanggo kesehatan.

 Teknologi non-cahya mburi; nggambarake dening cahya alami; ora radi; perawatan mata.

c2
c33

 Ngirit Dhuwit & Energi

Salah siji kunci; baterei lithium internal sing bisa diisi ulang;

 Ngirit dhuwit lan energi, ora ana tenaga listrik nalika nulis, mung saiki ringkes sing digawe nalika mbusak; bisa mbusak paling ora kaping 1000 sawise diisi daya kanthi lengkap.

 Tanpa kertas, ora ana tulisan lan kertas, ngirit dhuwit.

  Pena Dilengkapi Unik

 Nggawe nulis lan nggambar luwih nyenengake; pen sing dilengkapi tips alus lan alus ing saben pungkasan.

c4
c5
l2
banner_s
l1

Ukuran sing beda kanggo pilihan sampeyan, 18 "/ 26" / 40 ".

c6

Ukuran sing beda kanggo pilihan sampeyan, 18 "/ 26" / 40 ".

bussi

Aplikasi

a1

Papan draf tanpa kertas

a2

Rapat kantor

a3

Sketsa

a4

Papan pesen

a6

Papan nulis otak otak

a5

Bocah nulis

a7

Prigrafi kaligrafi

a8

Sesambungan wong tuwa lan bocah

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs