Pambuka Grup
com_l

Grup LONBEST didegake ing taun 2005 lan didaftar ing NEEQ (National Equities Exchange and Quotations) kanthi kode saham 832730 ing taun 2015. Kantor pusat dununge ing Jinan, China.

Kita minangka perusahaan berteknologi tinggi sing ngasilake peralatan pengajaran cerdas ekologis. Iki nduweni komitmen kanggo nggawa alat tulis lan alat pendhidhikan tanpa bledug, lingkungan, cerdas menyang saben kulawarga, sekolah lan organisasi.

Saiki, kita duwe luwih saka 400 staf, 28 pusat operasi lan perawatan propinsi, kanthi jaringan penjualan sing nyakup 31 propinsi ing China, uga luwih saka sepuluh negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Kita sukses nggawe lokakarya tanpa bledug kanggo produksi Papan Tulis LCD ing 2016, nggawe jaman anyar nulis bebas debu. Pangembangan lan produksi produk sing kuat nggawe landasan dhasar kanggo wutah.

Ing taun 2018, Grup nandur modal 30 yuta dolar AS kanggo mbangun pabrik ing zona pangembangan Jibei Jinan, Provinsi Shandong. Proyek kasebut jembar udakara 66.700 meter persegi.

com_r
LONBEST STORY
  • Nilai Kelompok
  • Wawasan Grup
  • Misi Kelompok
  • Penghormatan Kelompok
Group Values

Kualitas; Layanan; Inovasi

LONBEST Group wis mesthi netepi filsafat bisnis "Quality First" wiwit ngadeg. Kita nawakake produk sing kompetitif kanthi nggawe tim QC kanggo ningkatake prosedur inspeksi kualitas, nguatake manajemen mutu, lan ngetrapake pengawasan.
LONBEST mesthi nganggep panjaluk pelanggan minangka target layanan. Atusan staf nyedhiyakake layanan profesional kanthi kualitas layanan sing stabil lan stabil. Kangge, sistem manajemen ketat lan metode penilaian diatur kanggo menehi layanan profesional, pas wektune lan efisien.
Klompok R&D wis mandhiri akeh peralatan produksi. Produk kasebut entuk sawetara paten penemuan, sing ngisi akeh kesenjangan teknis ing peralatan pendidikan ing omah lan ing luar negeri.
Group Vision

Tujuan kanggo dadi perusahaan tandha bench paling penting, paling dihormati, lan tanggung jawab sosial.

Kita bakal terus njaluk panjaluk pelanggan minangka kekuwatan inovasi, nambah riset teknologi lan investasi pangembangan, lan terus nyedhiyakake produk, solusi lan layanan kompetitif, lingkungan lan sehat kanggo pendhidhikan kulawarga, pamulangan sekolah lan perusahaan bisnis, nggawe nilai kanggo para pelanggan lan dadi pemasok produk pungkasan lan panyedhiya layanan paling penting ing bidang nulis pendidikan cerdas perlindungan lingkungan. Kita nyengkuyung konsep nilai keterbukaan, kerjasama lan asil win-win. Kita gelem kerja sama karo mitra kanggo nggawe inovasi lan kerja sama kanggo nggedhekake nilai industri, ningkatake pangembangan industri sing murni lan ningkatake kemajuan sosial.


Ngawula Pendhidhikan, Mupangate masa depan

Sawise pangembangan cepet lan terus-terusan luwih saka sepuluh taun, LONBEST didhaptar ing pasar NEEQ ing taun 2015, lan dirating minangka salah sawijining merek "Inovatif ing antarane 100 perusahaan paling gedhe" ing taun 2016. LONBEST nduwe pasar ing bidang nulis LCD peralatan sekolah lan sekolah. Ing mbesuk, kita bakal nggawe platform pemasaran sing amba adhedhasar pangembangan pasar global. Bakat sing luwih apik lan teknologi canggih sing bakal ditepungi. Kita pengin netepake perusahaan pembangunan sing apik kanthi ningkatake kesejahteraan staf lan nindakake tanggung jawab sosial lan menehi sumbangan kanggo sektor pendhidhikan lan lapangan tulis.
honor1

pakurmatan1

honor6

pakurmatan6

honor5

pakurmatan5

honor4

pakurmatan4

honor3

pakurmatan3

honor2

pakurmatan2

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs