• Iki nggunakake teknologi kristal cair sing fleksibel kanggo entuk tulisan sensitif tekanan lan tampilan refleksi cahya alami. Ora ana bledug, ora bisa digunakake, non-backlight, mbusak siji-tombol, perawatan mata, kabeh fitur kasebut ndadekake produk nulis revolusioner.

  • Kita bisa nulis nganggo pena utawa obyek sing atos kanthi atose moderat. Aja ngeruk permukaan kanthi barang sing landhep, kayata tombol utawa piso.

  • Dolan maring Ora, amarga tulisan tangan ditampilake kanthi nggambarake cahya alami lan ora ana radiasi kanggo awak manungsa.

  • Kaloro model kasebut yaiku B60P / B65P bisa nggayuh fungsi pambuwang sebagean.

  • Ora, umume kanggo nulis.

  • Perangkat elektronik duwe radiasi elektromagnetik, sing bisa ngrusak mripate siswa sawise ndeleng nganti suwe. Nalika tulisan tangan saka papan tulis LCD ditampilake kanthi bayangan cahya alami, mula ora ana radiasi pengion, lan bisa dideleng suwe ora bisa ngrusak paningalan.

  • Setahun.

  • Ora, mung bisa nampilake tandha ijo.

  • Gumantung saka frekuensi mbusak, bisa biasane digunakake kanggo siji nganti telung wulan.

  • Ora ngonsumsi listrik nalika nulis, mung arus sing lemah nalika dikilangke.

  • Kanthi pasokan cahya sing cukup, bakal katon 30 meter adoh.

  • Ngisi dewan kanthi kabel USB sing dilengkapi, banjur coba maneh.

  • Kita mung nampa ukuran normal sing ditawakake saiki.

  • Sampeyan saranake sampeyan luwih becik nggunakake njero ruangan supaya ora ana kerusakan sing bisa kedadeyan ing njaba.

  • Utamane disaranake nyemprotake alkohol etil moderat lan ngusap permukaan nganggo kain katun sing resik.

f1
f2

Hubungi Kita

  • + 86-531-83530687
  • sales@sdlbst.com
  • 8:30 - 5:30 p.m.
           Senen - Jumuah
  • No.88 Gongyebei Road, Jinan, China

Pesen

logo (1)

@ LONBEST Kabeh Hak dilindhungi undhang-undhang
Produk Panas - Peta Situs